Kursoversikt

Kurs og priser

Har du lyst til å prøve irsk dans? Da er du hjertelig velkommen! Ta gjerne kontakt med oss via Facebook eller e-post for mer informasjon. Vi tilbyr også spesialsydde kurs til firma og grupper i forbindelse med sosiale anledninger; kontakt oss gjerne for pris og tilgjengelighet.

Semesterkurs

TORSDAGER KL. 18-19 PÅ FRIDALEN SKOLE
Høstens nybegynnerkurs starter 10. september. Nytt i år er at nybegynnerkurset består av tre månedsmoduler. Man kan melde seg på et helt semesterkurs eller velge hvilken som helst av modulene. Vi anbefaler selvsagt å ta alle sammen, men har valgt å gjøre det slik for de som er usikre på om de vil forplikte seg til et helt semester, eller som kanskje ikke rekker å begynne før litt uti semesteret.
Hver trening består av oppvarming, gjennomgang av grunnsteg, innlæring av enkel koreografi, samt teknikk og uttøying.
Du trenger ikke dansesko, men kan danse i joggesko/sokkelesten/dance sneakers.
Pris fullt semester: 1500,-
Pris per månedsmodul: 650,-
Studentrabatt 20%

Påmelding på denne siden.
GRATIS PRØVETIME

Moduler høsten 2020:
1. The Reel – enkel showkoreografi i hardsko (sko som lager lyd). Fra 10.09.20
2. Light jig. Fra 15.10.20
3. Reel (myksko)

Danset før? Vi tar gjerne imot nye medlemmer også på de viderekomne kursene våre. Ta kontakt for mer informasjon, og velkommen skal du være!

Kveldskurs/helgekurs

Kveldskursene våre er frittstående kurs som er beregnet for fullstendig nybegynnere. Hvert kurs dekker et spesifikt tema eller en spesifikk koreografi, og du kan velge hvilket/hvilke du vil være med på. Hvis noen kurs krever at du har tatt et bestemt kurs tidligere, vil dette gå tydelig frem, men vi har per dags dato ingen slike.
Vi legger hele tiden til nye kurs og datoer, så følg med!
Kveldskursene koster 150,- per kurs og varer mellom 1-2 timer. Helgekursene har typisk litt lengre varighet og er derfor individuelt priset. Melder du deg på tre eller flere kurs samtidig, eller du melder på tre eller flere personer, får du 50,- i rabatt per kurs. Alle kurs forhåndsbetales.
Påmelding til irish.dance.company@gmail.com eller via fb.com/IrishDanceCompany.

GRUNNSTEG
Dette kurset finnes i flere varianter. Hvert kurs tar for seg ett til to grunnsteg, men det varierer hvilke steg vi går gjennom. Her lærer du riktig teknikk og vi går grundig gjennom stegene.
Neste kurs: Ikke fastsatt

CEILI
Ceili er tradisjonelle danser som gjerne danses i par eller grupper. Dansene – som Walls of Limerick, Haymaker’s Jig og mange, mange flere – har eksistert i mer eller mindre lik form i mange, mange år, og danses fortsatt i sosiale lag og feiringer – for eksempel på St. Patrick’s Day. Her er terskelen lav og fokus på å ha det gøy og sosialt. Selv om det er noen steg å lære, er de gjerne repetative eller du kan gjøre en enklere variant.
Neste kurs: Ikke fastsatt

SHOWDANS
På dette kurset lærer du en enkel showkoreografi. Du trenger ingen tidligere danseerfaring og kurset lærer deg helt enkle steg som lett blir ditt neste partytriks. Stegene henter inspirasjon fra Riverdance og Lord of the Dance, tilpasset helt ferske dansere.
Neste kurs: Ikke fastsatt

DANS SOM TRENING
I dette kurset har vi lagt vekt på å lage en koreografi som gir god treningseffekt. Irsk dans er kjempegod kondisjons-/intervalltrening, og her har vi samlet steg du blir svett av, samtidig som du har det gøy og trener hjernen.
Neste kurs: Ikke fastsatt

Bestillingskurs

Vi tilbyr spesialsydde kurspakker for bedrifter og sosiale arrangementer, som sommerfester, utdrikningslag, bryllup, fødselsdager og lignende. Bare ta kontakt, så setter vi sammen et opplegg som passer perfekt til nettopp ditt arrangement. Du kan også booke oss til å ha oppvisning for dere, eller en kombinasjon.
Prismodeller:
1. Pakkepris på 1500,- uavhengig av antall. Bestiller tar seg av påmelding og betaling. Ideelt hvis arrangør skal betale, ikke deltakerne selv.
2. Pris per deltaker på 150,- (minimum 10 deltakere). Påmelding og betaling skjer direkte til IDC.

ONLINE KURS
Selv om vi ikke vanligvis tilbyr online kurs holder vi gjerne kurs via zoom/teams hvis ønskelig. Ta kontakt for mer info.

Irsk dans danses i spesielle hardsko eller myksko, men det er ikke krav om å kjøpe dansesko for nybegynnere. Når du føler deg klar til å investere i sko får du selvsagt hjelp til å velge riktig type og modell.

Alle våre kurs tilpasses deltakerne og forutsetter ingen forkunnskaper. Du vil få undervisning på ditt nivå, og vi gjør vårt beste for at nettopp DU skal få mest mulig ut av undervisningen. Som medlem hos oss får du mulighet til å delta på sosiale arrangementer, oppvisning for de som ønsker dette, og workshops. Vi har et svært godt sosialt miljø og ønsker dansere av alle aldre velkommen!