Irish Dance Company

Kursoversikt

Kurs og priser

KursVarighetPrisStedOppstartBeskrivelsePåmelding
Semesterkurs12 uker1500,-Fridalen skole03.09.2021Kurset gir tilgang til alle tre månedsmoduler samt eventuelle ekstratreninger. Dette kurset gir medlemskap i IDC.
Påmelding etter offisiell kursstart er mulig.
Via NIF
Skjema
Månedskurs 14 uker650,-Fridalen skole03.09.2021Kurset gir tilgang til 1 månedsmodul og kan oppgraderes til semesterkurs.Skjema
Månedskurs 24 uker650,-Fridalen skole01.10.2021Kurset gir tilgang til 1 månedsmodul og kan oppgraderes til semesterkurs.Skjema
Månedskurs 34 uker650,-Fridalen skole11.11.2021Kurset gir tilgang til 1 månedsmodul og kan oppgraderes til semesterkurs.Skjema
Kveldskurs1-2 timerTBAKveldskurs holdes på forskjellige steder i byen med tema som grunnsteg, showkoreografi, ceili eller dans som trening.
Spesialsydde kurs kan bestilles. Kurs annonseres via vår Facebookside.
Helgekurs1-2 dagerTBAHelgekurs arrangeres med ulike tema og kan også holdes på bestilling. Kurs annonseres via vår Facebookside.

 

 

 

 

 

Kurs og priser

Har du lyst til å prøve irsk dans? Da er du hjertelig velkommen! Ta gjerne kontakt med oss via Facebook eller e-post for mer informasjon. Vi tilbyr også spesialsydde kurs til firma og grupper i forbindelse med sosiale anledninger; kontakt oss gjerne for pris og tilgjengelighet.

PS! Danset før? Vi tar gjerne imot nye dansere på de viderekomne kursene våre!

Semesterkurs

TORSDAGER KL. 18-19 PÅ FRIDALEN SKOLE
Høstens nybegynnerkurs starter 10. september. Nytt i år er at nybegynnerkurset består av tre månedsmoduler. Man kan melde seg på et helt semesterkurs eller velge hvilken som helst av modulene. Vi anbefaler selvsagt å ta alle sammen, men har valgt å gjøre det slik for de som er usikre på om de vil forplikte seg til et helt semester, eller som kanskje ikke rekker å begynne før litt uti semesteret.
Hver trening består av oppvarming, gjennomgang av grunnsteg, innlæring av enkel koreografi, samt teknikk og uttøying.
Du trenger ikke dansesko, men kan danse i joggesko/sokkelesten/dance sneakers.
Pris fullt semester: 1500,-
Pris per månedsmodul: 650,-
Studentrabatt 20%

Påmelding på denne siden.
GRATIS PRØVETIME

Moduler høsten 2020:
1. The Reel – enkel showkoreografi i hardsko (sko som lager lyd). Fra 10.09.20
2. Light jig. Fra 15.10.20
3. Grunnsteg. Fra 12.11.20

Barnekurs

Irsk dans er flott trening for barn, og de lærer ikke bare dansetrinn og teknikk, men de har det gøy og får kunnskap om irsk kultur og historie med på kjøpet.
På grunn av flere henvendelser vurderer vi å starte opp barnekurs i 2021, hvis det er nok deltakere. Meld din interesse her.

Kveldskurs/helgekurs

Kveldskursene våre er frittstående kurs som er beregnet for fullstendig nybegynnere. Hvert kurs dekker et spesifikt tema eller en spesifikk koreografi, og du kan velge hvilket/hvilke du vil være med på. Vi legger hele tiden til nye kurs og datoer, så følg med!
Kveldskursene koster 150,- per kurs og varer mellom 1-2 timer. Helgekursene har typisk litt lengre varighet og er derfor individuelt priset. Alle kurs forhåndsbetales.
Påmelding til irish.dance.company@gmail.com eller via fb.com/IrishDanceCompany.

TEMA FOR KVELDSKURS
Grunnsteg – de viktigste grunnstegene i irsk dans, samt riktig teknikk.
Ceili – tradisjonelle danser som gjerne danses i par eller grupper. Her er det lav terskel og fokus på å ha det gøy og sosialt.
Showdans – enkel men stilig showkoreografi tilpasset helt ferske dansere. Stegene henter inspirasjon fra Riverdance og Lord of the Dance
Dans som trening – dansetrinn og koreografi som gir god treningseffekt

Bestillingskurs

Vi tilbyr spesialsydde kurspakker for bedrifter og sosiale arrangementer, som sommerfester, utdrikningslag, bryllup, fødselsdager og lignende. Bare ta kontakt, så setter vi sammen et opplegg som passer perfekt til nettopp ditt arrangement. Du kan også booke oss til å ha oppvisning for dere, eller en kombinasjon.
Prismodeller:
1. Pakkepris på 1500,- uavhengig av antall. Bestiller tar seg av påmelding og betaling. Ideelt hvis arrangør skal betale, ikke deltakerne selv.
2. Pris per deltaker på 150,- (minimum 10 deltakere). Påmelding og betaling skjer direkte til IDC.

Irsk dans danses i spesielle hardsko eller myksko, men det er ikke krav om å kjøpe dansesko for nybegynnere. Når du føler deg klar til å investere i sko får du selvsagt hjelp til å velge riktig type og modell.

Alle våre kurs tilpasses deltakerne og forutsetter ingen forkunnskaper. Du vil få undervisning på ditt nivå, og vi gjør vårt beste for at nettopp DU skal få mest mulig ut av undervisningen. Som medlem hos oss får du mulighet til å delta på sosiale arrangementer, oppvisning for de som ønsker dette, og workshops. Vi har et svært godt sosialt miljø og ønsker dansere av alle aldre velkommen!