Irish Dance Company

Kurs

Har du lyst til å danse med oss? Da er du hjertelig velkommen! For mer informasjon kan du ta kontakt med oss via Facebook eller e-post. Vi tilbyr også kurs til firmaer og grupper i forbindelse med sosiale anledninger. Alle kurs har gratis prøvetime og 20% studentrabatt.

Kursoversikt

KursVarighetPrisStedOppstartBeskrivelsePåmelding
Semesterkurs12 uker1500Fridalen skole02.09.2021Kurset gir tilgang til alle tre månedsmoduler samt eventuelle ekstratreninger. Dette kurset gir medlemskap i IDC.
Påmelding etter offisiell kursstart er mulig.
Via NIF
Skjema
Månedskurs 14 uker650Fridalen skole02.09.2021Kurset gir tilgang til 1 månedsmodul og kan oppgraderes til semesterkurs.Skjema
Månedskurs 24 uker650Fridalen skole30.09.2021Kurset gir tilgang til 1 månedsmodul og kan oppgraderes til semesterkurs.Skjema
Månedskurs 34 uker650Fridalen skole04.11.2021Kurset gir tilgang til 1 månedsmodul og kan oppgraderes til semesterkurs.Skjema
Kveldskurs1-2 timerTBAKveldskurs holdes på forskjellige steder i byen med tema som grunnsteg, showkoreografi, ceili eller dans som trening.
Spesialsydde kurs kan bestilles. Kurs annonseres via vår Facebookside.
Helgekurs1-2 dagerTBAHelgekurs arrangeres med ulike tema og kan også holdes på bestilling. Kurs annonseres via vår Facebookside.

Om kursene våre

Semesterkurs og månedskurs holdes på Fridalen skole torsdager fra 18-19. Treningene består av oppvarming, gjennomgang av grunnsteg, innlæring av enkel koreografi, samt teknikk og uttøying. Du bør beregne å komme noen minutter tidlig slik at du har skiftet sko og er klar når timen begynner.

Vi anbefaler å danse i treningsklær. Vanligvis danses irsk dans i spesielle hardsko eller myksko, men det er ingen krav til at nybegynnere må kjøpe egne sko. Gruppen har noen dansesko til utlån, men nybegynnere kan danse i joggesko/sokkelesten/dance sneakers. Når du føler deg klar til å investere i sko får du selvsagt hjelp til å velge riktig type og modell.

Alle våre kurs tilpasses deltakerne og forutsetter ingen forkunnskaper. Du får undervisning på ditt nivå og vi gjør vårt beste for at nettopp DU skal få mest mulig ut av undervisningen. Dansere av alle aldre og ferdighetsnivå er hjertelig velkommen!

Bestillingskurs

Vi tilbyr spesialsydde kurspakker for bedrifter og sosiale samlinger som sommerfester, utdrikningslag, bryllup, fødselsdager og lignende. Ta kontakt, så setter vi sammen et opplegg som passer perfekt til nettopp ditt arrangement. Du kan også bestille oppvisning, eller en kombinasjon.
Prismodeller:
1. Pakkepris på 1500,- uavhengig av antall, varighet 1 time. Bestiller tar seg av påmelding og betaling. Ideelt hvis deltakerne ikke skal betale selv.
2. Pris per deltaker på 150,- (minimum 10 deltakere). Påmelding og betaling skjer direkte til IDC.