Irish Dance Company

Påmelding

Semesterkurs

Alle deltakere på semesterkursene våre, både nybegynnere og viderekomne, må selv melde seg inn i Bergen Irske Danseklubb via Norges Idrettsforbund. Det kan du gjøre ved å gå til denne linken. Du får da en profil på MinIdrett som gir deg mulighet til å administrere ditt eller ditt barns medlemskap og personopplysninger. Medlemskontingent og treningsavgift blir også fakturert fra NIF-løsningen.

Dersom du skal delta på viderekomne partier eller eventuelt ønsker å være medlem uten å delta på kurs, bør du også sende en mail til irish.dance.company@gmail.com og gi oss beskjed slik at vi får registrert deg riktig. Trenger du hjelp? Ikke nøl med å kontakte oss!

Måneds- og kortkurs

Månedskurs, kveldskurs og helgekurs krever ikke innmelding i gruppen. Vennligst fyll ut skjema under for å melde deg på disse kursene; informasjonen sendes over en sikker tilkobling. NB! Sjekk at e-postadressen din er riktig, siden betalingsinformasjonen blir sendt til denne adressen. Påmeldingen er bindende, men for månedskurs har du rett på prøvetime før påmelding – ta kontakt via facebook eller e-post eller se etter et av våre gratiskurs.

Se oversikt over kursene våre her.