Irish Dance Company

Kurs

Har du lyst til å danse med oss? Da er du hjertelig velkommen! For mer informasjon kan du ta kontakt med oss via Facebook eller e-post. Vi tilbyr også kurs til firmaer og grupper i forbindelse med sosiale anledninger. Semesterkurs og månedskurs har gratis, uforpliktende prøvetime og 20% studentrabatt.

Kursoversikt

KursVarighetPris ikke-medlemMedlems-prisStedOppstartBeskrivelsePåmelding
Semesterkurs12+ ukerN/A1400Damsgård skole05.09.2024 (høst)Kurset gir tilgang til alle tre månedsmoduler samt eventuelle ekstratreninger. Påmelding etter offisiell kursstart er mulig.
For dette kurset er det obligatorisk å melde seg inn i gruppen, se “Medlemskap” under.
Prøvetime første kurskveld eller etter avtale.
Via NIF
Skjema
Månedskurs4 uker650550Damsgård skole04.04.2024 (vår)
05.09.2024 (høst)
Kurset gir tilgang til 4 torsdagstreninger (pluss prøvetime) og kan oppgraderes til semesterkurs. Ved fullført månedskurs kan man gå videre til månedsmodul 2 og 3. Felles undervisning med semesterkurs.
Prøvetime 4. april eller etter avtale.
Skjema
Kveldskurs1-2 timerTBARabattertTBATBAKveldskurs holdes på forskjellige steder i byen med tema som grunnsteg, showkoreografi, ceili eller dans som trening.
Spesialsydde kurs kan bestilles. Kurs annonseres via vår Facebookside.
Facebook
Helgekurs1-2 dagerTBARabattertTBATBAHelgekurs arrangeres med ulike tema og kan også holdes på bestilling. Kurs annonseres via vår Facebookside.Facebook
Medlemskap1 år200N/AN/AN/AMedlemskap i Bergen Irske Danseklubb koster 200,- per år og gir noe rabatt på kvelds- og helgekurs, samt mulighet til å delta på ekstratreninger, sosiale arrangement, workshops, oppvisning og lignende. Innmelding er obligatorisk for deltakere på semesterkurs og valgfritt for andre.Via NIF

Om kursene våre

Semesterkurs og månedskurs holdes hver torsdag. Fra og med høstsemesteret 2022 holdes kursene på Damsgård skole kl. 17-18:00. Treningene består av oppvarming, gjennomgang av grunnsteg, innlæring av enkel koreografi, samt teknikk og uttøying. Du bør beregne å komme litt før timen starter slik at du er klar og ferdig skiftet når timen starter. Per dags dato har vi felles voksen- og barneparti, men gruppene splittes ved ønske/behov.

Vi anbefaler å danse i treningsklær. Vanligvis danses irsk dans i spesielle hardsko eller myksko, men det er ingen krav til at nybegynnere må kjøpe egne sko. Gruppen har noen dansesko til utlån, men nybegynnere kan danse i joggesko/sokkelesten/dance sneakers. Når du føler deg klar til å investere i sko får du selvsagt hjelp til å velge riktig type og modell.

Alle våre kurs tilpasses deltakerne og forutsetter ingen forkunnskaper. Du får undervisning på ditt nivå og vi gjør vårt beste for at nettopp DU skal få mest mulig ut av undervisningen. Dansere av alle aldre og ferdighetsnivå er hjertelig velkommen!

Bestillingskurs

Vi tilbyr spesialsydde kurspakker for bedrifter og sosiale samlinger som sommerfester, utdrikningslag, bryllup, fødselsdager og lignende. Ta kontakt, så setter vi sammen et opplegg som passer perfekt til nettopp ditt arrangement. Du kan også bestille oppvisning, eller en kombinasjon.
Prismodeller:
1. Pakkepris på 1500,- uavhengig av antall, varighet 1 time. Bestiller tar seg av påmelding og betaling. Ideelt hvis deltakerne ikke skal betale selv.
2. Pris per deltaker på 150,- (minimum 10 deltakere). Påmelding og betaling skjer direkte til IDC.