Nybegynnerkurs høsten 2024

Nybegynnerkurs høsten 2024

Er du klar for nye utfordringer?

Torsdag 5. september starter vi opp nytt nybegynnerkurs på Damsgård skole. Du kan melde deg på månedskurs (4 uker) eller semesterkurs (12+ uker), se mer informasjon på kurssiden.

Kurset passer dem som enten ikke har noen erfaring, eller som kanskje bare har prøvd litt. Enten du har danset andre ting før, eller føler du har to venstrebein. I løpet av kurset går vi gjennom de vanligste grunnstegene, viktig teknikk og lærer enkel koreografi – og viktigst av alt, har det gøy sammen. Det vil bli satt opp gratis kveldskurs (mer info kommer) slik at du får mulighet til å prøve før du melder deg på, eller du kan kontakte oss for å få avtalt gratis prøvetime på en annen dato.

PS! Du kan også se oss på Damsgårdsdagene og Bergen Fleadh de to første helgene i juni. Huk gjerne tak i oss da hvis du har spørsmål!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *